Вярвате ли в хороскопите и подсказките, скрити в тях? Те могат

...
Вярвате ли в хороскопите и подсказките, скрити в тях? Те могат
Коментари Харесай

Подходящи професии за всички зодии – Овен е лидер, Телец отборен играч, Дева професионалист. Кариера, написана в звездите?

Вярвате ли в хороскопите и подсказките, скрити в тях? Те могат да ви бъдат потребни, в случай че в последно време все по-често мислите за промяна на работата.

В последна сметка нашите гении или мощни страни също зависят значително от деня, в който сме родени. Така че изберете работа, която ви подхожда идеално… и може би е записано в звездите за вас.

Изборът на професионален път би трябвало да е съответен освен на вашата персона и ползи, само че и на вашата зодия!

Времето, в което сте родени, въздейства на вашите предразположения и лайкове в по-голяма степен, в сравнение с допускате. Не сте уверени? Прочетете професионалните препоръки на астролозите за всички зодии и се уверете сами в тяхната успеваемост!

Овен – роден водач

Хората, родени под този знак, няма да се усещат добре като подчинени. Всякакви ограничавания им лазят по нервите, тъй че мъчно ще ги съблюдават. Овните би трябвало да употребяват своята сила и междуличностни умения, с цел да основат екип от помощници, които да осъществят концепциите им до дъно.

Перфектни работни места за Овен: Всичко, което е обвързвано с конкуренцията. Овните са идеални в спортни надпревари, както като треньор, по този начин и като състезател. Те също би трябвало да харесват кариерата на екскурзовод. Ако се придържаме към бизнес въпросите, коства си да им поверите позицията на основен изпълнителен шеф или експерт по ръководство на екипи. Овните са решителни водачи, които са страхотни в делегирането на задания.

Телец – екипен състезател

Упоритият темперамент на хората от зодия Телец се трансформира в тяхната професионална ангажираност. Те са практични хора, които ценят упоритата работа и отдадеността. Те пристъпват напред, само че не с цел да водят, а по-скоро с цел да покажат посока посредством образеца си. Борят се до дъно, тъй че поверявайки им план, можете да сте сигурни, че той ще бъде изпълнен с цялостен възторг.

Идеални специалности за Телец:  Телците ценят действия, които ги държат в непрекъсната рутина. Красивата среда също е значима за тях, по тази причина са идеални за артистични специалности или такива, изискващи естетическо чувство: в цветарски магазин, в ландшафтна архитектура, в парфюмерия, изложба, като стилисти. Надеждността на тези хора също ги прави идеални за финансово консултиране и банкиране.

Близнаци – фенове на смяната

Бързото движение, разнообразните задания и потребността от взаимоотношение са идеалната обстановка за представителите на зодия Близнаци, които са известни със своята еластичност и обичат да се приспособяват към новите условия. Следователно идеалната кариера е тази, която им дава разнообразни провокации и опция за контакт с други среди. За тях работата на бюро, изпълнено с рутина, е най-бързият метод за прегаряне.

Идеални специалности за Близнаци:  Близнаците ще се потвърдят в динамични специалности, заради което публицистиката, светът на медиите, рекламата и PR са отворени за тях. Тяхната сила ще откри излаз и в ръководството на планове или работа, обвързвана с туризма и пътуванията (пилот или преводач). Нуждата от непрекъснато образование и осъвременяване на знанията им ги кара да се усещат ужасно в специалностите, свързани с общуването.

Рак – виновен надзирател

Раците обичат да вземат решение проблеми и да дават препоръки, заради което се усещат добре в работа, която изисква грижа за други хора. Те не се опасяват от отговорност и обичат да дават образец. За тях е извънредно значимо да виждат резултатите от работата си, по тази причина би трябвало постоянно да получават противоположна връзка от шефовете си.

Перфектни специалности за Рак: Хората, родени под този знак, ще бъдат положителни като болногледачи – преподавател в учебно заведение, детска градина или ясла, и като бавачка. Ще бъдат и страхотни обществени служащи, експерти по човешки запаси, диетолози и… адвокати! Като мениджъри ще проявят отговорност. Ще се усещат ужасно и тук-там, където могат да изследват историята – ще се радват да бъдат историци, антиквари или археолози.

Прочети още: Какви неточности позволява вашата зодия в живота? Внимавайте за тези клопки

Лъв – ходещо ентусиазъм

Магнетизмът и чарът на зодия Лъв постоянно ги прави водачи. Високите им условия могат да провокират опозиция от страна на подчинените, само че с помощта на своята харизма и положително мислене, те нормално печелят благосклонности. Тези хора обичат да въодушевяват другите и да изваждат най-хубавото от тях.

Перфектната специалност за Лъв: Всичко, което изисква потреблението на персонален сексапил и възприятие за комизъм. Затова не е изненадващо, че Лъвовете вземат решение да станат политици, артисти или музиканти. Техният нетрадиционен метод също ще работи съвършено във филмовата промишленост, а природата на водача ще ги улесни при заемането на управителни позиции. Бързината при взимане на решения и устойчивостта на стрес също ще ги улесни в работата като шеф и … акушерка!

Дева – грижлив перфекционист

Девите са идеалисти и перфекционисти, които се усещат добре както в ролята на подчинени, по този начин и като водачи. Те са изпълнени с емпатия и схващане – умеят да изслушват и интерпретират добре полученото известие. Като шефове са грижовни, само че и взискателни. Те могат да бъдат супер взискателни най-много към себе си. Така че зодия Дева, напомняте си, че не всичко би трябвало постоянно да е 100 %.

Идеална работа за Дева:  Девите имат невероятна памет. Ако добавите към това техния перфекционизъм, те стават идеални хора за работа, която изисква обработка на огромно количество информация. Те могат да работят и под напън от времето. Те са страхотни в услугите, в специалността на терапевти, лекари или ветеринари – тяхната пристрастеност към детайлите и желанието да оказват помощ стават извънредно потребни тук. Точно както в работата на редактор, детектив, юрист или счетоводител.

Везни – обективен медиатор

Дружелюбният темперамент и лекотата на определяне на контакти вършат Везните всеобщо харесвани и познават хората доста добре. Те ще се потвърждават в обществени специалности и такива, свързани със общественото доверие. Техният блян към правдивост и съблюдаване на закона ги прави отлични посредници.

Идеални специалности за Везни:  Хората под този знак би трябвало да обмислят работа като посланик, юрист, брокер или продавач. Работата с хора е тяхна буря, заради което ще се оправят добре и като чиновници на хотели и туристически организации. Като уредници на сватби или продавачи, те ще разпознават потребностите на клиентите за нула време и ще приспособяват услугата към тях.

Скорпион – скришен сътрудник

Дискретността е другото име на зодия Скорпион, заради което те ще бъдат страхотни в работа, която изисква професионална загадка. Затова те ще се усещат удобно в света на поверителни документи, секрети договаряния и търговия със скъпи артикули. Те обичат провокациите и любознателното гонене на истината. Скорпионите имат вяра в силата си и са ваксинирани против рецензия.

Перфектни специалности за зодия Скорпион:  Всички горепосочени характерности вършат Скорпиона отлични чиновници на разузнаването и детективи, борсови брокери и анализатори. Те също няма да бъдат обезсърчени от компликации, свързани с специалността на бизнесмен, доктор или хирург. Те също ще се окажат потребни при ръководството на риска и логистиката.

Стрелец – стимулиран преподавател

Естествено е те да покачват морала на групата и да въодушевяват другите. Извличат задоволство от работата си и не се нуждаят от доста поощряване извън. Те са гъвкави хора, които обичат да учат и изследват.

Перфектни работни места за зодия Стрелец: Хората от зодия Стрелец са водачи и учители в групата, тъй че тези работни места са основани за тях. Техният възторг е инфекциозен, по тази причина работата с младежи или специалностите, активиращи обществото като част от нестопански организации, са положително решение за тях. Стрелците са доста упорити в търсенето на истината, заради което ще се осъществят в специалността на академик или мъдрец.

Козирог – целеустремен админ

Прагматични и съществени, Козирозите са чудесни за лидерски позиции. Тяхната естествена харизма и фокус върху задачата ги улесняват да управляват екип. Амбицията и старанието постоянно карат такива хора да остават на работа след работно време. Затова си коства да им напомним, че професионалните отговорности не би трябвало да пречат на сполучливия персонален живот.

Идеални специалности за Козирог: Хората под този знак са устойчиви на напън и съвършено проведени, с помощта на което могат да работят на управителни позиции в огромни корпорации. Логичното мислене и вниманието към детайла също ще ги създадат отлични инженери, архитекти и дизайнери.

Виж също: Какви са минусите на всички зодии?

Водолей – импровизиран индивидуалист

Не бъркайте истинския метод на работа на Водолеите с мързел. Свободният им дух ги кара да се усещат най-добре с гъвкаво работно време – извършват задания сега на прилив на сила, строгият график и бумащината не са за тях. Креативността и ексцентричното мислене ги вършат идеални за самостоятелни провокации и като визионер в екип.

Идеални специалности за зодии Водолей: В взаимозависимост от вашите ползи това ще бъде науката или изкуството. Умението да надхвърляте рамката ще бъде потребно както в изследователската работа и инспекцията на нови дипломни работи, по този начин и в работата на графичен дизайнер или фотограф. Такъв човек ще се усеща ужасно и като началник на себе си, тъй като независимата работа ще му разреши да приспособи времето и формата си на работа към вътрешния темп на Водолея. Високото възприятие за отговорност ще ги накара да се усещат добре като еколог, обществен служащ или консултант.

Риби – сензитивен врач

Кариерният път на тези хора може да обгръща необятен набор от специалности. Най-важното е те да са в естетика с сензитивната природа на зодия Риби. Това са видове, надарени с изключителна вътрешен глас и фокусирани върху интериора и страстите. Така ще се потвърдят в специалности, свързани с медицина, консултиране (за предпочитане духовно) и изкуство.

Идеални специалности за зодии Риби:  Работата като здравна сестра, физиотерапевт, психолог или врачка ще бъде отличен избор. Алтернатива са действия, свързани с изкуствата, като спектакъл или танци. Хората, които харесват и двете посоки, могат да изберат златната среда и да решат да организират арт терапия.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР